Nyilvános, zárt körű vagy V.I.P.?

Nyilvános túrák

A nyilvános túráinkra bárki jöhet, a FB-oldalunkon kerülnek meghirdetésre, másfél-két héttel a megrendezés előtt.

Az a tapasztalatom, hogy egy húsz főnél nagyobb csoport óhatatlanul “szétesik” egy hosszabb távon, ezért a részvétel bejelentkezéshez kötött. Ha írsz nekem egy emailt (info@bbturistautakon.hu vagy ibolya.egervari@bbturistautakon.hu), visszaigazolom a jelentkezésedet, és ott közlöm azt is, hogy pontosan honnan és mikor indulunk. Ha a létszám betelik, ezt jelzem az eventnél. Ha bejelentkeztél, de mégsem tudsz jönni, kérlek jelezd, hátha lenne valaki, aki eljönne helyetted!

Zárt körű túrák

Zárt körű túrára érdemes jönnöd, ha pontosan tudod, hogy kikkel szeretnél egyet kirándulni (család, barátok, kollégák, sporttársak, stb.), csak szükséged lenne egy vezetőre. Keress meg elérhetőségeim bármelyikén, és megbeszéljük a részleteket!

Itt sokkal nagyobb a szabadság, mint a nyílt túráknál, tarthatunk több pihenőt, eltérhetünk útközben is az eredetileg tervezett iránytól, nincs kötött indulási időpont, amikor szeretnéd, akkor kezdődik a buli! 🙂 És ha nem sikerül a “túraétlapról” választanod, akkor egyedileg is összeállíthatunk útvonalat a számotokra.

(Itt még a 10 fős létszámkorláttal is tudunk egy kicsit lazábban bánni, hiszen ha egy csapat vagytok, akkor már amúgy is kicseréltétek a kórokozóitokat egymással a túrát megelőzőleg.)

V.I.P. túrák

A V.I.P. túrák előnye a zárt körűekhez képest, hogy nem kell a kiindulópontra saját autóval érkeznek, hozlak-viszlek a szállásod és a túra helye között.

Így aztán, mivel én vezetek, üdvözlő pálinkával nyitjuk a napot, és ebéddel vagy vacsorával zárjuk, amihez bátran elfogyaszthatsz egy fröccsöt is.

Motoros csapatoknak is ezt a lehetőséget ajánlom: összeszedem a túrafelszereléseiteket, és kocsival elviszem a túra kiinduló pontjára, itt át tudtok öltözni, a motoros cuccotokat bezárjuk jól a kocsiba, és indulunk az erdőbe. Például az Ördög-árok túra gyalogos része is gyönyörű, de a Csesznek felé vezető szerpentinek élménymotorozásra is kiváló lehetőséget kínálnak.

Az autó befogadóképessége miatt a V.I.P. túrák maximális létszáma 6 fő.